Despre noi

 

 

Istoria Caffitaly
Marca Caffitaly este deținută de compania italiană Caffitaly System SpA..

Sistemul Caffitaly utilizat la mașinile de cafea a fost dezvoltat în 2004 de un grup de antreprenori care împărtășesc pasiunea pentru cafea. Deschizându-și prima fabrică în Gaggio Montano, antreprenorii au avut un succes uriaș și deja în 2010 au deschis o nouă fabrică la Rozzano, în inima zonei industriale din Milano. Caffitaly este în prezent cunoscut în toată lumea.

 

 SISTEMUL DE CAFITALITATE - INOVAȚIA ÎN CAFEA DE ÎNVĂȚARE

Caffitaly System este un sistem combinat format dintr-o mașină de cafea și o capsulă, care prezintă mai multe avantaje:

 

1. Un sistem de pre-preparare care vă permite să obțineți aroma și gustul complet al cafelei într-o capsulă pentru prepararea unei cafele de înaltă calitate.
2. Prezența modurilor de înaltă și joasă presiune pentru prepararea diferitelor băuturi calde.
3. 8 grame de cafea în fiecare capsulă pentru a face o ceașcă mare de cafea delicioasă.
4. Filtru dublu, care garantează posibilitatea obținerii de cafea a diferitelor amestecuri de calitate constantă.
5. O gamă largă de arome: cafea, ciocolată, ceaiuri și alte băuturi calde.
6. Mari amestecuri italiene.
7. Sistemul este protejat de brevete internaționale, astfel încât vă puteți bucura de cafeaua preferată, fiind încrezător în calitatea și siguranța băuturilor finite.

 

 

 SISTEMUL DE CAFITALITATE A CALITĂȚII

PRODUCTION COMPANY protejate de brevete internaționale, precum și nivelul ridicat de laborator propriu și de control al calității în toate etapele de producție permite producerea CAFEA, de calitate, care rezultă din testele oarbe vor aprecia asociații și institute de tehnologie CAFEA la nivel mondial.

CALITATEA CAFITALIULUI ESTE ÎNTREȚINUT ÎN LUMEA MĂRII, DUPĂ CE ESTE MARCA ITALIANĂ VA PRODUSE PRODUSELE LUI DE MARE MONDIALE CUNOASTE CA TCHIBO, GÂNDURI, JULIUS MEINLUGS, Durere.

 

 

CEA MAI BUNA CAFEA MERITĂ CEA MAI BUNĂ COMUNICARE.

Cafeaua Caffitaly este atunci când doriți cafea ca într-o cafenea sau un restaurant bun, dar numai acasă - cu prietenii și familia sau singur.

  1. Cafeaua caffitaly este un ritual, un miros uimitor și un gust amar.
  2. O ceașcă de espresso sau cappuccino parfumat făcute cu capsulă Caffitaly va fi un însoțitor plăcut la negocierile de afaceri, întâlniri sau date. Pentru că, cu brandul Caffitali, puteți fi întotdeauna calm cu privire la calitatea cafelei.
  3. Pentru a înțelege și aprecia această cafea nu aveți nevoie de recenzii - încercați doar.

Caffitaly - contează doar cafeaua.

{ }